• Юридична фірма Результат
  • Artem Suchilo
  • Максим Полішкевич
  • Макисм Полішкевич
  • Партнери юридичної фірми
  • Роман Радзієвський

Вісім років Результату

Юридична фірма Результат відзначила свій восьмий день народження! І нехай скептики скажуть, що це не така вже й кругла дата, проте греки вважали цю цифру священною, вона символізувала нескінченність творчої сили, думки та ідеї. Для партнерів та юристів нашої команди – це  тільки привід підвести невеличку риску.

Протягом цих вісьмох років ми відвели у власність та користування наших клієнтів майже 16 тис. га землі, виграли понад 200 судових процесів, ввели в експлуатацію понад 27 тим. кв. м житлової та комерційної нерухомості, відпрацювали майже 1,5 тис. годин pro bono в інтересах учасників бойових дій, малозабезпечених осіб та неприбуткових громадських організацій.

Зараз в Юридичній фірмі Результат працюють експерти в галузі аграрного та будівельного права, земельних  відносин та нерухомості, корпоративного права та податків, зовнішньоекономічної діяльності та інтелектуального права. Фірма зарекомендувала себе як надійний партнер, завдяки дотриманню у своїй діяльності принципів незалежності, прозорості, конфіденційності, індивідуальності, експертності та результативності.

Ми будуємо свою діяльність, переймаючи досвід найкращих зарубіжних практик, і пропри скепсис окремих наших колег та конкурентів щодо побудови юридичної фірми західного зразка в умовах надзвичайно високого рівня корупції, – нам вдалося забезпечити якісне представництво інтересів наших клієнтів у стосунках з контрагентами, органами публічної влади та в судових процесах. Завдяки цьому ми завоювали достатню довіру клієнтів для реалізації непопулярної в Україні моделі погодинної оплати праці.

Серед наших клієнтів лідери агробізнесу, будівельного бізнесу, компанії, що спеціалізуються на міжнародній торгівлі та ІТ-компанії. Дякуємо вам, наші друзі, за те, що підтримуєте нас та зростаєте разом з нами. Ми, в свою чергу, обіцяємо і надалі підвищувати нашу фаховість та якість послуг.

 

Читайте також: Оренда землі та інші новини агробізнесу
Читайте також: Судові рішення 2016 – Земельна практика
Читайте також: Лауреат конкурсу від ТПП
Читайте також: Увага! Усім неприбутковим організаціям!

 

всі новини